Discussieer mee over de toekomst van kunst en cultuur in Edam-Volendam!

Cultuurplatform Edam-Volendam nodigt je uit voor een verkenningsavond over de toekomst van Kunst & Cultuur in de gemeente Edam-Volendam onder leiding van schrijver en columnist Özcan Akyol. In 2 panels werpen we een brede blik op de verschillende visies die leven en hopen we tot interessante discussies en inzichten te komen.

Wil je erbij zijn?
Meld je dan aan door te mailen.
Vermeld als onderwerp bij je aanmelding:
Cultuurpanel 30 november 2021

Algemene informatie
Locatie:
PX Volendam
Deur open: 19:00
Aanvang: 20:00
Einde: 23:00
Bij entree laat je je geldige QR-code zien of een geldig testbewijs.
In verband met de huidige stand van zaken, sluit de bar om 20:00 en is deze avond met vaste zitplaatsen waarbij de 1,5 meter afstand en de coronamaatregelen in acht worden genomen.

----------

Over Cultuurplatform Edam-Volendam
Sinds 2013 is het culturele veld uit de gemeente al verenigd onder onze vlag, maar vanaf 2021 zetten we de kunst en cultuur uit de gemeente nog breder op de kaart.

-Bekijk voor het actuele aanbod onze Cultuuragenda;
-Ontdek de prachtige lopende projecten en initiatieven die we breed ondersteunen op onze projectpagina;
-Benieuwd naar wat we doen? Lees snel meer over ons.

Edam-Volendam is breed verwaaierd. Van de oude handelsstad bekend om haar kaas tot aan het vissersdorp met het kunsthistorische verleden en de prachtige boerenkernen. Als Cultuurplatform brengen we al deze verschillende kleuren en stemmen in het platform samen om deze vervolgens opnieuw te mengen tot inspirerende samenwerkingen voor de toekomst.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Ben je een kunstenaar of aanbieder van cultuur uit Edam-Volendam en zoek je ondersteuning of advies? Meld je aan, neem contact met ons op, óf kom een keer langs bij een van onze vergaderingen. We helpen je graag verder op weg.