‹  Terug naar overzicht

Thomas Tol in Concert

Thomas Tol in Concert komt weer naar PX met vernieuwd repertoire!

Categorie: Muziek | Concert
Locatie: Pop-en cultuurhuis PX
Datum: 15 juli t/m 16 juli 2023
Aanvang: 20:30 uur
Prijs: € 32.5

Locatie:
Pop-en cultuurhuis PX
W.J. Tuijnstraat 15
1131ZH   Volendam

Contactgegevens:
info@cbwedamvolendam.nl
0299363328
Website

Thomas Tol in Concert

De band heeft speciaal voor deze twee exclusieve concerten een tiental nieuwe nummers ingestudeerd. Ook vindt het concert dit keer plaats in een nachtclub opstelling. U kunt een tafel reserveren (laag of hoog) en de ober komt gewoon langs om uw bestelling op te nemen.

Het wordt een bijzondere avond, rondom een bijzonder persoon! Muzikant in hart en nieren. Al 50 jaar staat hij garant voor nationale én internationale hits. Gewoon woonachtig op de beroemde Volendammer dijk. Maar nét zo beroemd zijn zijn muzikale avonturen!

Ruim 25 jaar maakte hij deel uit van de best verkopende Band van Nederland, en dat Zónder Naam! Vervolgens zette hij zijn carriére, samen met zijn broer Kees, voort in het fameuze duo Tol & Tol. Scoorde daarmee gelijk de internationale treffer “Eleni”!

Maar sinds een aantal jaren is hij de stuwende kracht achter de hit machine van Jan Smit. Zijn samenwerking met Jan hebben reeds talrijke hoogtepunten opgeleverd, die tot in alle hoeken van het land vrijwel dagelijks uit de speakers klinken. Reden om deze buitengewoon creatieve, maar toch zeer bescheiden, man in de spotlights te zetten!

THOMAS TOL, want daar hebben we het over, zal, tezamen met een groep bevriende muzikanten, aangevuld met een professioneel strijkkwartet, door hem zélf uitgekozen favorieten uit zijn glorieuze B.Z.N. periode, TOL & TOL tijdperk én die van JAN SMIT ten gehore brengen.

Deze avond kunt u gaan genieten van een avond kwaliteitspop welke deze keer door de meester zélf (soms in een verrassend nieuw jasje!) zullen worden uitgevoerd!

Niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.