‹  Terug naar overzicht

Live concert | Muziek uit de jaren '60 en '70

De tijd van rock ’n roll, flower power, disco, soul, luisterliedjes en ballades herleven met de mooiste muziek uit jaren '60 en '70 live in de Grote Kerk Oosthuizen.

Categorie: Muziek | Pop en Rock
Locatie: Grote Kerk Oosthuizen
Datum: Zaterdag 30 september 2023
Aanvang: 19:30 uur
Prijs: € 15

Locatie:
Grote Kerk Oosthuizen
Raadhuisstraat 61
1474 HJ   Oosthuizen

Contactgegevens:
info@grotekerk-oosthuizen.nl
Website

Live concert | Muziek uit de jaren '60 en '70

Op 30 september zingen Lianne Bakker en Melissa van Belleghem de grote hits uit de sixties en seventies. Muziek die toen wereldwijd scoorde en die nu nog steeds top is. Zij zingen en spelen akoestisch, dus zonder versterking. In verbindende teksten wordt de achtergrond van een lied en hun keuze hiervoor uitgelegd.

Melissa van Belleghem, zangeres, heeft ruim 25 jaar podiumervaring, is in de jaren tachtig geboren, maar vindt haar muzikale roots in de de tijd daarvóór. Deed mee aan de grotere muziekfestivals, volgde scholingen en masterclasses. Inmiddels heeft ze van haar passie haar werk gemaakt en geeft nu zelf zangles in haar studio in Medemblik.

Lianne Bakker, zang en pianiste, komt eveneens uit Medemblik. Acht jaar was ze toen ze op pianoles ging, maakte een uitstapje naar popmuziek en andere muziekstijlen. Ze geeft nu zelf zang- en pianoles. Elke week komt zij naar Oosthuizen om aan de piano het vrouwenkoor DZKO te begeleiden.

Zowel Melissa als Lianne treden in heel Nederland op, als duo, maar ook solo bij allerlei gelegenheden als trouwceremonies, recepties en diners. Ook spelen en zingen zij samen in de coverband Phoenix.

Niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.