Kunstmaand in Edam-Volendam

Een maand lang de leukste culturele en kunstzinnige activiteiten
De maand oktober staat volledig in het teken van kunst, kunstenaars en erfgoed. Diverse kunstenaars, culturele organisaties, horeca en andere ondernemers hebben hun krachten gebundeld en een aansprekend programma neergezet. Op (soms) ongebruikelijke manieren en fascinerende plekken worden lokale parels van de gemeente Edam-Volendam onthuld en in de spotlights gezet. Dat betekent een maand lang genieten van de leukste culturele en kunstzinnige activiteiten voor jong en oud!

Zo zijn er unieke exposities en kunstroutes in Edam, Volendam en de Zeevang. Bewonder werken van kunstenaars uit de wijde omgeving en pak de kans om ze te ontmoeten. In het Kunstmaand-programma komen ook tal van andere kunstvormen aan bod: geniet van een avond vol poëzie, kom naar de diverse lezingen en geniet van muziek. Van zang tot en met festivals, keuze genoeg. Ook de jeugd wordt niet overgeslagen. Voor hen is er van alles te doen en te ontdekken in oktober.

Programma
Benieuwd wat er tijdens de Kunstmaand allemaal te beleven is? Bekijk hieronder het programma en volg de Kunstmaand op Facebook en Instagram.

Culturele UIT-tips
Altijd op de hoogte blijven? Meld je onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig de culturele UIT-tips. Tijdens de Kunstmaand maak je ook nog eens kans op 1 van de 50 dinerbonnen van €25,- van restaurants in de omgeving.

Kunstmaand Edam-Volendam

t/m 27 sep Beleef de Halve Maen
Volendam

Beleef de Halve Maen

Kom aan boord! Luister, ruik, voel en zie de verhalen tot leven komen in een authentiek Nederlands 17e eeuws schip. Het museumschip de Halve Maen is open voor bezichtiging.

Categorie: Cultuur | Tentoonstellingen
Donderdag 30 maart 2023

Naar evenement

Niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.