‹  Terug naar overzicht

Schrijfworkshop - Wat betekent vrijheid voor jou?

Schrijfworkshop – voor iedereen die van schrijven houdt! Houd je van schrijven? Schrijf je altijd verhalen in je hoofd? Reserveer snel een plekje voor de workshop en laat je betoveren door je eigen pen!

Categorie: Evenement | Workshop
Locatie: Bibliotheek Volendam
Datum: Vrijdag 18 november 2022
Aanvang: 10:00 uur
Prijs: € 5

Locatie:
Bibliotheek Volendam
Foksiastraat 10
1131HG   Volendam

Contactgegevens:
info@bibliotheekwaterland.nl
+31 (0)299364237
Website

Schrijfworkshop - Wat betekent vrijheid voor jou?

We vieren dit jaar dat we al 450 jaar in vrijheid leven. En het Nederland van vandaag de dag – een vrij land waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is is. Wat betekent vrijheid en verdraagzaamheid voor jou persoonlijk? Ervaar jij Nederland als een land waar je jezelf kunt zijn? Of komen er ook hele andere gedachtes in je op? Doet het je misschien denken aan een moment dat je je persoonlijk bevrijd voelde? Of een bijzondere gebeurtenis in je leven? Iedereen heeft een eigen verhaal en associatie bij de term vrijheid. Dat is het mooie van schrijven. Jouw unieke (levens)verhaal kan tot leven komen!

In deze workshop geeft schrijfster Eva Kelder veel praktische tips en handvaten om direct mee aan de slag te gaan. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het stellen van jouw prangende schrijfvraag. Laat je inspireren door leuke schrijfoefeningen zodat iedereen fluitend met een verhaal naar huis gaat!

Niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.