‹  Terug naar overzicht

Panelavond "Waar staat de kunst?" o.l.v. Özcan Akyol

Discussieer mee over de toekomst van kunst en cultuur in Edam-Volendam. Op dinsdagavond 30 november aanstaande organiseert Cultuurplatform Edam-Volendam in de PX een panelavond onder leiding van schrijver en columnist Özcan Akyol.

Categorie: Evenement | Lezing/Debat
Locatie: PX Volendam
Datum: Dinsdag 30 november 2021
Aanvang: 19:30 uur

Locatie:
PX Volendam
W.J. Tuijnstraat 15
1131 ZH   Volendam

Contactgegevens:
fjmbond@gmail.com
0619003168
Website

Panelavond "Waar staat de kunst?" o.l.v. Özcan Akyol


Het doel van de avond (getiteld “Waar Staat de Kunst?”) is om aan de hand van constructieve gesprekken tot interessante conclusies te komen over de toekomst van kunst en cultuur in de gemeente Edam-Volendam.

Panels:
De avond bestaat uit twee panelgesprekken en een middenstuk waarbij aanwezigen input kunnen geven. In de panels komen professionals uit het culturele veld aan het woord; Agnes van Beek, Bianca Vos, Julie Hengeveld, Rob Cerneus, Babiche Tervoort en Danny van Noorden (namens het Top). Daarnaast schuiven vertegenwoordigers vanuit de politiek aan; Vincent Tuijp (CDA), Tomas Tol (LijstKras), Nico van Straalen (GroenLinks) en Kees Sietsema (Zeevangs Belang).

Aanmelden:
Wil je deze avond in de PX in Volendam bijwonen? Je kunt je aanmelden door te mailen naar fjmbond@gmail.com (vermeld als onderwerp bij je aanmelding: Cultuurpanel 30 november 2021). De deur gaat open om 19:00, de aanvang is om 20:00. Rond 23:00 is de avond afgelopen. Bij entree laat je een geldige QR-code zien of een geldig testbewijs. In verband met de huidige stand van zaken, sluit de bar om 20:00 en is deze avond met vaste zitplaatsen waarbij de coronamaatregelen in acht worden genomen.