‹  Terug naar overzicht

Nancy & The Sinatras

Meet Nancy and the Sinatras. Een band die eruit ziet en klinkt alsof de tijd heeft stil gestaan. De Wonder Years uit de vorige eeuw herleven: breekbare luisterliedjes, melodieuze blues, maar ook een verrassend repertoire om lekker op te dansen.

Categorie: Muziek | R&B en Soul
Datum: Zondag 19 juni 2022
Aanvang: 16:00 uur

Locatie:
Voorhaven 94
1135BT   Edam

Contactgegevens:
info@harmonie-edam.nl
0622234775
Website

Nancy & The Sinatras


Fifties and Upties
De naam doet denken aan liedjes uit de vijftiger en zestiger jaren, maar zo gemakkelijk is de band niet in een hoekje plaatsen. Een greep uit het repertoire: jaren 50 liedjes in een nieuw, modern jasje, moderne nummers in een retro uitvoering. Een verrassende setlist variërend van liedjes uit het repertoire van Nancy Sinatra herself tot een jaren 50 uitvoering van Roxanne van de Police. Van J.J. Cale tot Doris Day. Van James Bond tot eigen nummers. Een feest der herkenning, met een spannend, vintage sausje. Engels, Frans, Duits en Fries. Covers, geen coverband.

On the road en meer
Nancy speelt al jaren bij vele gelegenheden. Festivals, feesten, theaters, enz. Daarnaast heeft de band de afgelopen jaren een kijk-, lees- en luisterboekje uitgebracht onder de titel Cosa Nostra, waarin we een kennis maken met Nancy en haar maffiose broers in de jaren 50. Het laatste wapenfeit is de release van een single: She can have him/ Se kin ‘m krije. Een happy break up song. Eigen werk.

Bezetting
Nancy and the Sinatras is opgericht in de zomer van 2012. Frontlady is Wybrig Boerrigter. En dan de Sinatras: op bas Brant Visser, gitaar Oege Reitsma, drum Leo Roodhof, saxofoon Pieter Willem Meinema.