‹  Terug naar overzicht
Multiculturele Maaltijd

Multiculturele Maaltijd

Op zaterdag 21 mei organiseert Jan Harmsen in samenwerking met Bibliotheek Waterland een heerlijke proeverij van allerlei gerechten en snacks in de Edamse Grote Kerk

Categorie: Cultuur | Cultureel festival
Datum: Zaterdag 21 mei 2022
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 10

Locatie:
Grote Kerkstraat 57
1135 BC   Edam

Contactgegevens:
janharmsen1@gmail.com

Multiculturele Maaltijd

Organisator Jan Harmsen: “Dit jaar herdenken we met 42 gemeenten het bijzondere historische jaar 1572, maar besteden we ook graag aandacht aan de vier V’s van Vrijheid, Verdraagzaamheid, Verbondenheid en Verscheidenheid.

In deze spannende tijd geen overbodige luxe! Samen met Bibliotheek Waterland organiseert Jan Harmsen een heerlijke proeverij van allerlei gerechten en snacks. Multicultureel natuurlijk, omdat we van elkaar kunnen leren en genieten van wat een ieder te bieden heeft in ons vrije land. En dat is veel. In onze gemeente wonen mensen met zo’n 20 verschillende achtergronden. Prachtig toch?”

Met een grote glimlach: “We zijn bezig met een gezellig programma met muziek, gedichten speeches en zang. We eten in een fijne sfeer waar ontmoeting en genieten centraal staan. Ook zin om op te treden? Meld je dan aan via janharmsen1@gmail.com . Alvast inschrijven kan ook door overmaken van € 10 op NL23 RABO 0103 4306 44 o.v.v. proeverij.