‹  Terug naar overzicht

Keros Ensemble | Klassiek in Edam

Het Keros Ensemble speelt op viool, harp en hoorn, een bijzondere combinatie! Kom luisteren in de Nicolaaskerk in Edam naar de speciale muziek die deze instrumenten voortbrengen.

Categorie: Muziek | Klassieke muziek
Datum: Zondag 11 september 2022
Aanvang: 15:00 uur
Prijs: € 12.5

Locatie:
Voorhaven 124
1135 BV   Edam

Contactgegevens:
info@voorhavenconcerten.nl
Website

Keros Ensemble | Klassiek in Edam

Het Keros Ensemble bestaat uit Angela Skala op viool, Petra Botma op hoorn en Alex Bonnet op harp. Deze combinatie van instrumenten was vroeger niet gebruikelijk. Componisten zoals Massenet, Dussek, Singer en Duvernoy zijn gaan experimenteren met het componeren van muziek voor deze bijzondere samenstelling. Tijdens het concert krijg je (onder voorbehoud) hiervan een aantal prachtige stukken te horen.

Klassiek in Edam

In Edam een podium bieden aan bekende en onbekende klassieke musici uit binnen- en buitenland. Voor jong en oud, met of zonder zang, op allerlei instrumenten, met muziek van uiteenlopende componisten uit verschillende tijden. Dat is het doel van de concertserie Klassiek in Edam.

Concerten in Edam

Stichting Voorhaven Concerten organiseert vanaf 2022 haar eerste klassieke concertserie. Eén keer in de maand, meestal op zondagmiddag, van april t/m oktober. De concerten worden gegeven in de St. Nicolaaskerk aan de Voorhaven in Edam. De kerk heeft een prachtige akoestiek, waar al 175 jaar koren, zangers, musici en luisteraars van hebben genoten.  

Klassieke muziek

Vanaf het openingsconcert op zondag 10 april kan men gaan luisteren en genieten van klassieke muziek in een intieme sfeer in Edam.

Niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.