‹  Terug naar overzicht

Het andere geluid van Volendam

Volendam is een festival rijker! En wat voor een…Volendam staat al heel lang bekend als het muzikaalste dorp van Nederland.

Categorie: Cultuur | Muziekfestival
Locatie: Pop-en cultuurhuis PX
Datum: 16 juni t/m 17 juni 2023
Aanvang: 19:30 uur
Prijs: € 15

Locatie:
Pop-en cultuurhuis PX
W.J. Tuijnstraat 15
1131ZH   Volendam

Contactgegevens:
info@cbwedamvolendam.nl
0299363328
Website

Het andere geluid van Volendam

Er zijn vele artiesten buiten de dorpsgrenzen bekend geworden en vaak wordt er ook verwezen naar deze artiesten als het gaat om muziek uit Volendam. Echter heeft Volendam zoveel meer te bieden op het gebied van muziek. De afgelopen 10 a 12 jaar zijn er steeds meer bands en songwriters opgestaan die eigen muziek maken. Soms is de muziekgeschiedenis van Volendam een last voor bands die eigen muziek maken en moeten ze vechten tegen de vooroordelen over Volendam maar tegenwoordig lukt het de Volendammer bands en Songwriters steeds meer om serieus te worden genomen buiten de grenzen van de gemeente. En niet te vergeten om succes te hebben buiten de dorpsgrenzen.

Op 16 en 17 juni organiseert Pop- en cultuurhuis PX ‘’Het andere geluid van Volendam’’. Een eerbetoon al alle bands die eigen muziek maken en zo ook Volendam op een positieve manier promoten naar buiten toe. Dit jaarlijkse festival houdt jullie op de hoogte van wat er speelt en garandeert een mooie, gezellige en muzikale avond.

Vrijdag: Radio Dwars, Donna Marie, Roy de Smet, Francis Alban Blake, Thumbs Up, Laurens Tol & Band en PJM Bond.

Zaterdag: Blanko, AlascA, One Clueless Friend, Jacob.d Edward, Niels Buijs, Lorem Ipsum en Radio Dwars

Nieuwsgierig geworden? Koop snel je ticket!

Niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.